Vevőkör Ügyfélkör Vendégkör kialakítása


Vállalkozni szeretnél? Eleged van az alacsony fizetésből? Törj ki ebből a nyomorból és csináld azt, amihez igazán értesz. Csináld azt, amit szeretsz.

Nincsen elegendő megrendelésed? Úgy érzed felesleges idő és pénzkidobás tevékenységed? Nem jönnek a vevők? 

Tudásom és hivatásom a problémák feltárása és megoldása. Legyen szó ügyfélszerzésről, vállalkozásfejlesztésről, vállalkozás elindításáról, vagy bármi olyan probléma vállalkozásoddal, cégeddel kapcsolatban, amit meg kell oldani. Ne habozz tovább!

.
Hogyan működik a Vállalkozás Indítás Fejlesztés?Először megírod nekem, jelenleg hogyan működik vállalkozásod és hogyan szeretnéd, hogy működjön. Mi az, amit el szeretnél érni. Problémák, melyeket meg kell oldani.


Ha vállalkozást akarsz indítani, írd meg a tevékenység működésének elképzelését és azt, helyileg hol vállalkoznál. Az esetleges konkurensek felmérése miatt.


Ezután kivizsgálom és átgondolom mit lehet a leghatékonyabban kihozni elképzeléseidből. Mind gazdaságilag, mind a realisztikus gondolatmenet szerint.


A vizsgálat után egyeztetjük a dolgokat és elkezdem a tényleges munkát. Ez mindig más. Van akinek weboldalt kell készíteni, kereső optimalizált szöveget kell írnom, hatékony reklámokat kell készítenem (költség és vevőszerzés szempontból is hatékonynak kell lennie) és még sorolhatnám.


Ha ez megvan, nem engedem el a kezed. Hiszen egy vállalkozást nem elég elindítani, egy weboldalt nem elég egyszer összerakni, hosszú távon sikeresnek kell maradnia vállalkozásodnak. Az emberi szokások, viselkedések gyorsan változnak, ezekhez nehéz egyedül alkalmazkodni. A vevőket folyamatosan hozom neked. Így lesz munkád, amiből bevételed származik.


Nálam érvényesül az élni és élni hagyni elv. Miután sikeresen beindítottam vállalkozásod, havonta kérek tőled egy elenyésző összeget szolgáltatásaimért cserébe, mindaddig, amíg vállalkozásod él. Cserében folyamatosan online jelenlétet biztosítok neked, így válságos időszakban sem felejtenek el vevőid. 


Ne habozz tovább. Légy sikeres vállalkozó. Neked is segítek..

RólamJómagam mindig is műszaki beállítottságú voltam. Az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki szakán végeztem 2017-ben. A középiskolát az UMSZKI két tannyelvű angol műszaki szakán végezetem. Budapesti születésű vagyok, itt is éltem és élek is a mai napig. Tanulmányaim során nem csak műszaki, hanem gazdasági ismereteket is elsajátítottam, egyetemi tanulmányaim során még inkább kialakult bennem egy olyan világnézet, aminek köszönhetően ma másoknak segítek elindulni és megmaradni a helyes úton.


Vállalkozni nem könnyű és nem is nehéz. Nézőpont kérdése. Neked nehéz lehet első ránézésre, de éppen ezért vagyok itt én neked. Itt vagyok és segítek.


Nem írnék magamról egy önéletrajzot, mert őszintén elég unalmas lenne végigolvasnod, nem is erre vagy kíváncsi, hanem inkább arra, hogyan tudok segíteni neked...