Szolgáltatások/ Árak

(az árak havidíjak)Keresőoptimalizálás SEO


Nem találnak meg téged az ügyfelek? Tapasztalatok szerint a létrehozott weboldalak nagy százalékánál az alapvető HTML elemek nincsenek megfelelően beállítva. TITLE, DESCRIPTION, H1 paraméterek. Így a Googlebot nem tudja megfelelően indexálni, elemezni oldalad.

19.990.-
Weboldal készítés


Vállalkozásodnak nincsen még weboldala? Most induló vállalkozásodhoz szeretnél egy egyszerűen kezelhető, kereső és mobilbarát weboldalt? Céges weboldal készítésekor alapvető feladat, hogy minél hatékonyabban működjön mind IT, mind felhasználói odalról. Nem attól lesz sikeres vállalkozásod, hogy csilivili weboldalad van. Ma már inkább érvényesül az egyszerűség elve. Az emberek szeretik az egyszerű és áttekinthető dolgokat. Weboldal készítése esetén nálam kettő alapvető eszme van, ami sikeressé teszi cégedet. Első: a célod, azaz mit szeretnél elérni a leendő ügyfelednél. Pl.: online vásárolja meg termékedet. A második: ne kelljen hatalmas költségekbe verned magad, hogy reklámozd a céged. Egy weboldal akkor jó, ha kommunikációs és marketing eszköz is egyben. Így nem szükséges több tízezer vagy százezer forintot kiadnod drága reklámokra. Ráadásul folyamatosan karban is tartom és menedzselem weboldalad.
19.990.-
Facebook oldal kezelés


Bizonyára te magad is sokat görgeted a facebookod. Ma már egyre inkább lényegessé válik az üzleti világban is. Hiszen rengeteg érdeklődőt magadhoz csábíthatsz ajánlataiddal, egy jó történettel. Vagy egyszerűen téged fog választani a vevő, mert sűrűn látta és hallott vállalkozásodról. Ha még nincsen céges facebook oldalad létrehozom és kezelem is. A rendszeres poszt itt nagyon fontos. Olyanokat kell posztolni, amiket a leendő ügyfeleid szívesen olvasnának. Tehát nem hidetésekkel, reklám anyagokkal kell teleszórni oldalad. Őszintén a reklámokat te is és is utáljuk. Már megint mit akarnak ránksózni? Kérdeztük rendszerint ekkor. Minden egyes vállalkozás típusnál meg kell találni azon témákat, melyek izgalmasak, érdekesek lehetnek az ügyfeleidnek. Ezt közösen kitaláljuk. Ezek után semmi gondod nem lesz a jövőben. A háttérben dolgozom, hozom neked a vevőket. Neked csak velük kell foglalkoznod. Így leszel sikeres és hatékony. Gondolj bele. Mi lenne ha mindent neked kellene csinálnod.
19.990.-
Google térkép/ cégem kezelés


Nincs olyan személy Magyarországon, aki ne használná a Google keresőt. Azaz böngészik az interneten. Beír egy szót, kifejezést a keresőbe és kidobja az eredményeket. A te vállalkozásod ne maradjon ki a találati listából. Kerüljön fel céged a Google térképre és szerezz ezáltal még több vásárlót. Bizonyára te is választottál már éttermet a térképről. Létrehozom és folyamatosan kezelem is ezt a felülelet. Válaszolok az ügyfelek véleményeire, bejegyzéseket hozok létre és elemzem a kapott eredményeket. Ezek alapján pedig elvégzem a szükséges további teendőket, hogy vállalkozásod méginkább sikeresebb legyen.
19.990.-

Rendeld meg szolgáltatásod

100% pénzvisszafizetés Garancia

*-al jelöltek kitöltése kötelező

Kedvezményes csomag ajánlatok

(az árak havidíjak)
Alapcsomag


Weboldal készítés és folyamatos SEO elemzés és karbantartás. Céges Facebook oldal létrehozás és kétheti egy, a vásárló szemében érdekes cikk kiposztolása. A Google térkép folyamatos kezelése, havi egy-kettő bejegyzés készítése. Az alapcsomag kezdő vállalkozásoknak nyújthat költséghatékony megoldást, mert ezzel a szolgáltatás csomaggal gyorsan ki tudja építeni kezdetleges vevőkörét.
29.990.-
Közép csomag


Az Alapcsomag szolgáltatásain felül. Céges Facebook oldalra heti rendszerességgel érdekes cikkek posztolása, amit az oldal követője megoszt, így viszi tovább céged nevét. Google térképen kétheti rendszerességgel újdonságokat, csábító ajánlatokat teszek közzé, amit közvetlenül telefonon vagy weboldalon meg tud vásárolni.
39.990.-
Prémium csomag


Az Alapcsomag és a Közép csomag szolgáltatásain felül hatékony marketing eszközökkel, online és offline hirdetésekkel növelem céged imidzsét, hírnevét. Neves cégekkel kerülsz üzleti kapcsolatba, akik szintén növelik vállalkozásod sikerét. Pl.: Ki ne választaná azt az éttermet, amelyik rendszeresen segít az éhező gyermekeken?
55.990.-

Rendeld meg kedvezményes csomagod

100% pénzvisszafizetés Garancia 

*-al jelöltek kitöltése kötelező