Árak


Üdvözöllek. Belegontoltál már valaha mennyi pénzt költünk el vállalkozóként feleslegesen olyan tevékenységekre, szolgáltatásokra, melyekkel rendkívüli eredményeket nem érünk el? A mai világban sajnos ezek a szakmai ágazatok rettenetesen felhígultak, mint  a weboldalkészítés, a seo, a marketing, a szövegírás, és még sorolhatnám. Pedig ezek csodálatos szakmák, hiszen rengeteg fejlődési lehetőség rejlik bennük, ha a szakértő megfelelő tudással és érzékkel bír.


Egy átlag vállalkozó Magyarországon egy év alatt nagyjából 1.000.000 Ft-ot költ el a semmire, bízva, hogy a weboldalkészítő, a szövegíró és a marketinges hozza neki az eredményeket, ügyfeleket. A befektett tőke és munka veszteségeiről nem is beszélve. Mindenki egyetért velem abban, hogy sajnos a tömegpiac beszippantja a vállalkozók (szolgáltatók) 95%-át, így nem tudnak kíváló vállalkozást / céget építeni.


Miért fizetnél olyan dolgokért, melyek nem is működnek? Tele a piac a külöböző ügyfélszerzési ötletekkel, de hosszútávon nem a te életcélodat szolgálják. Fizess az eredményekért, ne azt nézd, hogy a többiek hogyan szenvednek vállalkozásukkal, hiszen te is tudod, a stratégiájuk nem működik hosszútávon. Amíg a gondolkodásmódjuk központjában a termékek / szolgáltatások eladásán van és nem foglalkoznak az ügyfeleik valódi problémáival, addig a szenvedés és a nyomorúság vár ezekre a vállalkozókra. A prémium ügyfelek, mint te is, az eredményekért fizetnek.


Mentorprogramom, amihez csatlakozni kizárólag emailes, telefonos vagy személyes beszélgetést követően van lehetőséged, olyan lelkes és fejlődni akaró (leendő) vállalkozóknak szól, akik egy stabil, folyamatos ügyfélszerző rendszerre építik vállalkozásukat. Ennek a programnak a díja 24.990 Ft /alkalom, kötetlen ideig tart, azaz a kezdetektől fogva, folyamatosan kapcsolatban leszünk egymással, fogom kezeid és segítek neked, ameddig csak szükséges (ez mindenkinél más, attól függ mekkora elakadásod van). A világ, a piac egyre gyorsabban változik, amivel egyedül nehéz lenne megbírkóznod.


Folyamatosan fejlesztem magam és vállalkozásom önfejlesztő és üzleti könyvek olvasásával és a bennük lévő tudás gyakorlásával, így biztos lehetsz benne, hogy hosszútávon tervezhetsz velem. Arról nem is beszélve, hogy nekem ez a hobbim, a hivatásom, ezzel kelek, ezzel fekszem minden nap, hiszen élvezem ezt az utat.